Hoi Chris ik gebruik een tomado chopper model:TM-1273 350 watt.
Bij de blokker gehaald koste volgens mij nog geen € 20,-
Die gebruik ik voor brood fijn te malen het brood is dan wel gedroog dus hard gaat perfect. Maar ik gebruik wel bruin brood daar zitten meer voedingstoffen in als wit brood.
vr. gr. luuk
@ chrislaevers
Ik gebruik een staafmixer, voor eivoer (beschuit) en het malen van me insecten. Van philips 15 euro blokker toen de tijd. Ding kan een hoop hebben.
Rare vraag misschien maar wat is boulotbrood?
Dank je Luuk, die tomato chopper staat ook al op mijn lijst.
Wat is een boulotbrood?
Ik weet het eigenlijk niet, eerlijk gezegd. Ik heb de indruk dat het een veredelde vorm is van een normaal wit huishoudbrood. De structuur is compacter, het droogt niet zo vlug uit en het is een stuk smakelijker. De vorm is ook anders, het is langwerpig maar niet hoekig
Ik zal het eens aan de bakker vragen want nu ben ik zelf nieuwsgierig naar het verschil in ingrediënten of bakwijze...
Met die vogels verzeil je van het ene in het andere. Vind ik wel leuk.