Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > De kroeg > pas op Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.



eeman
Website Member
Posts :4

Website Member
2003-06-22 - 15:43:18

ik vraag me af of dennis sr hier van af weet dat ze zoontje zo bezig is want papa dennis is toch ook op de markt begonnen die zal niet blij wezen dat dennis jr de zaken van pa naar de kloten helpt het is echt een dombo


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2003-06-22 - 16:26:36

bedrijf - geen bedrijf
Die scheiding is niet al te makkelijk te trekken, dus vandaar dat die er op dit moment niet is.

Ik heb in het verleden wel tips gekregen om bijvoorbeeld een apart "handelaars - bedrijven" rubriek te maken, waarin ook zij kunnen adverteren. Dus misschien dat dat nog komt. Het ging eigenlijk altijd wel redelijk goed, alleen nu met dennis word het duidelijk dat bedrijven ook advertentie mogen plaatsen net als een ieder ander. Wat dan ook weer tot rare situaties kan leiden.

Dus ook misschien zo langzamerhand een goede tijd om hier een paar beslissingen in te nemen.

Dus voor een goede oplossing hiervoor graag nog even geduld.


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2003-06-22 - 16:27:23

O ja:

Het adverteren van Dierenvilla begint volgend weekend, ik heb deze week niet al te veel tijd over.


Hawkeye_NL
Oud Lid
Posts :1918

Oud Lid
2003-06-22 - 18:12:26

Ik ben zelf webmaster van een aantal grote vogelsites en wil de webmaster van deze site in eerste plaats feliciteren met deze mooie site. Daarnaast wil ik de webmaster erop wijzen dat Dennis Papegaaien zelf openlijk ervoor uitkomt De hobbykwekers in het algemeen te zien als belasting onderduikende criminelen. Hij waarschuwt heel Nederland voor ons en vind stellig dat je absoluut geen vogels moet kunnen kopen van hobbykwekers. Hiermee heeft Dennis Papegaaien zelf al aangegeven niet als gelijke te willen worden gezien als ons hobbykwekers! Dit heeft er bij onze sites toe geleid dat alle linken en advertenties van en naar Dennis Papegaaien zijn verwijderd. Ik hoop dat ook u (webmaster) net als wij de dringende persoonlijke wens van Dennis wilt respecteren en zal gaan handelen naar zijn eigen preek en dat u met onmiddellijke ingang elke referentie over en naar Dennis Papegaaien verwijderd. Alleen indien wij als hobbykwekers en vogelliefhebbers weigeren om nog langer zaken te doen met bedrijven als Dennis, maar ook alleen dan, dan zullen dit soort bedrijven ten onder gaan.

Als aantekening voor de heer Dennis Jr. Als je zelf had gestudeerd dan zou je beseffen dat als je een im-export bedrijf hebt waar je trots op bent, dan haal je dus nog altijd dieren naar Nederland! Anders zou je uitsluitend een export bedrijf hebben. Dus het is onzin om te vermelden dat je daar al 5 jaar geleden mee bent gestopt. Daarnaast bieden jullie zelf nog steeds kweekkoppels aan (max 2 per klant) maar ook die klanten vallen vanaf dat moment onder de zo door jullie gehate kwekers! Het is dus in feite in jullie eigen belang dat jullie met onmiddellijke ingang zelf de deuren sluiten en eindelijk zelf het goede voorbeeld gaan geven. Tot die tijd is het de hoogste tijd dat jullie zelf eens respect gaan tonen voor uw medekwekers die jullie al jaren afzijken en uit persen. Zonder ons liefhebbers hadden jullie namelijk helemaal geen zaak. Daarbij komt dat wij kwekers uit het oosten niet de enige kampers zijn. Ook bij jullie om de hoek in Den Haag en in Amsterdam zijn wij kampers vertegenwoordigd. Wij hebben het er alleen in heel Nederland een hekel aan om zo denigrerend te worden betiteld. Overigens is het in Nederland verboden om mensen zonder bewijs, openbaar zwart te maken. Uw uitspraken en uitingen op uw site als ook in bovenstaande vallen onder smaad! Ik persoonlijk ben best berijd om dit in een rechtszaak uit te gaan vechten. Ben benieuwd of u hier hetzelfde over denkt en dat u tegenover de rechtbank uw uitingen kunt hardmaken.



Robbie&petra
Oud Lid
Posts :1

Oud Lid
2003-06-22 - 21:36:40

laten we over Dennis maar niet gaan beginnen.
mij heeft hij ook opgelicht met een zieke grijze roodstaard. 4 jaar geleden kocht ik deze bij hem in amsterdam. volgens hem een gezonde vogel.
een heel lief beestje die ik zelf nog met de hand gevoerd heb. ging gewoon mee in de auto en lag tussen door bij mij op de borstkas te slapen.
afijn ik krijg op een gegeven moment een ernstig ongeluk en lig 14 dagen kreupel en gedwongen in slaap gehouden in het ziekenhuis.
op een gegeven moment mocht ik weer naar huis. 3 dagen later ligt ozzy dood onder in zijn kooi.
dennis gebeld en als wij sectie laten doen en het probleem ligt bij hem krijgen we ozzy vergoed. na sectie te hebben laten verichten krijgen wij zwart op wit te lezen dat het schimmel infectie in ver gevorderd stadium is.
de vogel heeft dit bij zijn geboorte opgelopen.
ozzy was op dat moment 5 1/2 maand oud.
dennis weer gebeld stuurd u de papieren maar op en dan lossen wij het samen op. dat garandeer ik u. het is nu 4 jaar later. ik ben een heleboel telefoontjes en e-mailtjes verder en heb nog geen enkele positiefe reaktie gehad.
mijn advies....KOOP NOOIT BIJ DENNIS.....
hij weet alleen hoe hij zijn eigen knip vol moet lullen en kijkt daarbij ni9et naar het belang van vogel en nieuwe eigenaarangryangryangryangryangry


cuda
Oud Lid
Posts :3

Oud Lid
2003-06-22 - 22:30:19

Hoi,
Ik ben nieuw op dit forum en op de site.
Ik ben door een HOBBYKWEKER hierop attent gemaakt. Ben zelf wel eens bij Dennis geweest.
En had daar al gemengde gevoelens toen ik daar was. Want daar had Dennis jr. ook al een HEEL, HEEL negatief beeld over "hobbykwekers". En waarom je juist bij hem moest kopen en NIET bij een hobbykweker = illegale handelaar volgens Dennis jr.’s bewoordingen.
Maar kocht wel tegelijkertijd van een "hobbykweker" vogels in door de tel???
Hoezo een dubbele tong?
En met al de reacties hier, en ingezonden stukken van Dennis. jr., denk ik dat als Dennis jr. zelf eens beter gestudeerd had, of in ieder geval beter op de BASIS school had opgelet.
Hij dan niet van die VERSCHRIKKELIJKE spelling en grammatica fouten had gemaakt.
(Hetzelfde op z’n site daar staan ook enkele van die “blunders” in) En hij weet dus ook niet dat er op een pc een spelling programma zit. Ook snapt Dennis.jr. het ook niet helemaal Hoe het zit met de "instanties" Quote: wij zijn hiertoe bevoegd door:Cites buro-rvv-aid-belastingsdienst-kamer van koophandel.(maandelijks contact)
Als eerste maandelijks contact met de kamer van koophandel?? En met de belastingdienst heeft hij dan ook een andere "regeling" als de overige ondernemers in Nederland want die hebben maar 1x per kwartaal belasting formulieren!!
En bevoegd door CITES bureau?? Deze instantie stuurt je een CITES- vergunning en controleert of JIJ het wel helemaal binnen de regels van de wet dieren(BUD) en/of planten verkoopt.
Hetzelfde geldt voor de AID die is bevoegd om JOUW praktijken te controleren en NIET dat JIJ bevoegd bent door die instantie. Je bent een onderneming die met toestemming van bovengenoemde instanties je onderneming MAG opstarten of laten voortbestaan! En als JIJ iets doet wat niet door de beugel kan staan die instanties ook meteen op de stoep om de zaak te sluiten. Maar ik denk dat hij met al z’n uitlatingen wel iets voorzichtiger MOET zijn! Want de AID ziet er ook op toe dat de HUISVESINGEN van dieren, conform de daarvoor geldende regels, wordt nageleefd! En diverse vogels zitten wel in HELE kleine kooien!! Dus denk ik dat er voor Dennis. jr. een paar passende spreekwoorden van toepassing zijn:
Wat U niet wilt dat U geschied, doe dat ook een ander niet.
Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Etc, etc.

Ook moet hij opletten met de hobbykwekers in diskrediet te brengen want dat zijn wel de mensen waardoor ZIJN toko “nog” blijft draaien want je “exclusieve” vogels worden niet gekocht door particulieren die een papagaai in huis willen maar juist door "die hobbykwekers". Want met al je negatieve uitlatingen in dit forum maak hij z'n eigen niet populair!
Ik denk dat de mensen hier op dit forum die iets NEGATIEFS met DENNIS papagaai hebben meegemaakt dit ook moeten “posten” op internationale forums (in diverse talen)!
Moet je maar eens kijken wat voor schade Dennis z'n EIGEN dan heeft aangericht met z'n NEGATIEVE uitlatingen!

Verder zie ik in al de teksten van Dennis dat HIJ probeert de dienst uit te maken, en probeert RESPECT af te dwingen???
DENNIS jr. voor alle duidelijkheid RESPECT moet je verdienen en kun je zeker niet afdwingen! En de vogels die ik bij je gezien heb wil ik nu ook zeker niet meer nu ik dit alles heb gelezen! Ik ben blij dat ik hierop attent gemaakt ben door een echte hobbykweker!

Zo zie je maar weer dat een mensen met gladde praatjes toch weer door de mand vallen en dat de kopers dan toch afhaken om iets bij zo iemand te kopen.
Toch wel jammer dat zo’n blaaskaakje z’n vaders zaak zo naar de vernieling helpt.




cuda
Oud Lid
Posts :3

Oud Lid
2003-06-22 - 22:45:16

Dit bericht is 2 keer gewijzigd

Hoi ben ik weer.
Zit ik net even de advertenties door te nemen
en wat zie ik?????

voor alle hobby kwekers van de benelux :
koppels congo grijze 595 euro
koppels amazone,s 395 euro
koppels kaketoe,s 1990 euro
koppels ara,s 2250 euro
alle inclusief 19 % btw-geringd-geregistreerd
voor alle profesionele kwekers in europa :
3 paren hyachint ara,s v.a. 22.000 euro
2 paren roodstaart kaketoe,s 28.000 euro
3 paren inca kaketoe,s v.a. 8.900 euro
2 paren philipijnse kaketoe,s 10.500 euro
alle te zien op het vogelpark van dennis jr
afslag s 117 ring A 10 a,dam
www.papegaai.nl

Zit hij eerst al die mensen te bedreigen met "aangeven" bij de belasting en dan wil hij nu vogels aan ze proberen te verkopen????
Hoe DOM is hij??? Of geldt hiervoor dom, dommer, domst

Hij maakt zich in ieder geval belachelijk want aan de ene kant maakt hij verwijten naar deze site en naar de "verkopen" van vogels van hobbykwekers op deze site. Maar aan de andere kant kan hij er zelf ook niet zonder deze site want hij moet het toch hebben van die groep
HOBBY KWEKER/"PROFESSIONELE KWEKER".
Want welke particulier koopt er nu vogels van 22000 tot 28000 euro om "zomaar" in de huiskamer te hebben??

En wederom weer met de nodige spelfouten
(zelfs in de vogelnamen)


wkreuze
Website Member
Posts :69

Website Member
2003-06-24 - 14:41:31

misschien allemaal mailtje sturen naar:

dennis@papegaaien.nl

hoe wij er over denken laugh :D razz :p


Macao54
Oud Lid
Posts :2

Oud Lid
2003-06-24 - 21:14:11

quote
posted by wkreuze
misschien allemaal mailtje sturen naar:

dennis@papegaaien.nl

hoe wij er over denken laugh :D razz :p

quote

Ik heb dat al eens geprobeerd om op een advertentie op marktplaats te reageren, het enigste wat de reactie is dat hij je natrekt bij de belastingdienst en blabla verhalen over de btw enz.
je kunt wel nagaan wat een eikel het is die alleen maar aan zijn eigen denkt en verder overal maling aan heeft. Nu is de nieuwste streek om een papegaaien hotel te beginnen en alles komt lekker bij elkaar te staan, hij heeft zeker nog nooit van bek en veren rot gehoord of andere ziektes.
krijg je dus een papegaai terug met een ziekte kan hij je gelijk weer een ander aan je verkopen.
die man is niet goed in zijn hoofd.


blg
Oud Lid
Posts :1027

Oud Lid
2003-06-25 - 18:07:44

Dennis heeft intussen wel kenbaar gemaakt hoe hij werkt, door zijn mailbox te vullen of virussen te sturen kom je niet echt verder.
Om aan praktijken zoals van Dennis een eind te maken kun je beter op zoveel mogelijk sites kenbaar te maken dat er over Dennis info staat op vogelarena.
Heb je klachten, kassa ook dat nog, er zijn zoveel mogelijkheden, neem contact op met min. landbouw en visserij, maak aan anderen duidelijk hoe Dennis werkt.


blg
Oud Lid
Posts :1027

Oud Lid
2003-06-25 - 18:07:44

Dennis heeft intussen wel kenbaar gemaakt hoe hij werkt, door zijn mailbox te vullen of virussen te sturen kom je niet echt verder.
Om aan praktijken zoals van Dennis een eind te maken kun je beter op zoveel mogelijk sites kenbaar te maken dat er over Dennis info staat op vogelarena.
Heb je klachten, kassa, ook dat nog, er zijn zoveel mogelijkheden, neem contact op met min. landbouw en visserij, maak aan anderen duidelijk hoe Dennis werkt.


zwier01
Website Member
Posts :48

Website Member
2003-06-27 - 14:31:25

Er zijn op dit moment nieuwe wetten opgesteld betreffende de aansprakelijkheid van de verkopende partij, mocht een bij hun aangekocht product,binnen 6 mnd na aankoop defect raken of in geval van vogels ziek raken of overlijden.
Indien aangetoond kan worden dat dit reeds bij aankoop niet in orde was is de verkopende partij hiervoor voor de volle 100% aansprakelijk te stellen.
Dus dan zal ook Dennis zich hier aan dienen te houden, ook al werkt hij op dit moment met garantie certificaten.
Als ik het goed heb staat er in het maandblad van de Nederlandse Bond voor vogelliefhebbers een artikel over deze regelgeving.
Zal hier nog naar kijken.
Feit is dat de consument, de hobbyman/vrouw dus, meer rechten heeft indien louche handelaren hun proberen te flessen.
En ja denk dat als dit zich maar voldoende rond spreekt de mensen reeds gewaarschuwd zijn.
Voor mij is en blijft de hobbykweker het adres voor aanschaf van vogels!


Hawkeye_NL
Oud Lid
Posts :1918

Oud Lid
2003-06-27 - 20:57:21

Even voor de duidelijkheid, In het geval van de handel van Dennis en de nieuwe wetgeving! Dennis Papegaaien is dan misschien wel een kweker maar de verkoop gaat via de firma. Hij dient dus wel degelijk de garantie regels comfor de wetgeving na te leven. LET OP! Je kan uitsluitend en alleen garantie claimen indien je wettig en overtuigend bewijs kan aanleveren dat je juist die vogel hebt gekocht bij de betreffende winkel. Een kassabonnetje is hierbij dus niet voldoende bewijs omdat je daar hooguit op kan zien staan dat je een vogel hebt gekocht. Advies aan de klanten: Koop uitsluitend vogels met een vaste voetring en laat dit nummer vermelden op de kassabon getekend door de verkoper. Ga direct na aanschaf van een nieuwe vogel naar de dierenarts en laat die een algemene gezondheids controle uitvoeren. Ook hiervan moet je bewijs aan kunnen voeren. Verzamel al je kassa bonnen van de dierenwinkel voor het voer dat je geeft en van de dierenarts voor de medicijnen die je eventueel geeft. Als je nl niet kan aantonen dat de vogel al ziek moet zijn geweest tijdens of voor de koop dan ben je conform deze zelfde wet ook verplicht aan te tonen dat jij als eigenaar alles hebt gedaan wat je kan om het dier van alles te voorzien wat het nodig heeft. Anders komen eikels zoals Dennis er nog gewoon vanaf met een simpele smoes. VERGEET DUS NIET! U als klant moet altijd het bewijs aanvoeren. Laat je dus niet afschepen met EEN vogel maar laat je DIE vogel verkopen.


quickly
Website Member
Posts :6

Website Member
2003-06-29 - 09:36:24

Hallo
Ik was er reeds enige tijd niet meer toegekomen om dit forum te lezen en verbaast mij over de comotie die word besteed aan Dennis papagaaien.
Ik dacht dat iedere vogelliefhebber er ondehand wel van was doordrongen dat je daar geen zaken mee moet doen (regelmatig zijn ze negatief in het nieuws)en stel voor om over liets interesanter en leuker te schrijven en de Hr. Dennis te negeren.
Groeten Hans


arizona
Oud Lid
Posts :20

Oud Lid
2003-07-06 - 23:33:13

Dit bericht is 2 keer gewijzigd

Gratis toegang tot papegaaienpark
Prijs: gratis
Beschrijving: kom gratis kijken met het hele gezin.
kom gratis foto,s maken met een papegaai , ara en kaketoe op je hoofd ,hand of schouder
vele aanbiedingen op kooien papegaaien en speelgoed alles uit eigen kwekerij als enigsten in europa minimaal 80 verschillende soorten papegaaien ara,s kaketoe,s lori,s etc etc etc
minimaal 45 verschillende modellen kooien en voillere,s op vooraad
minimaal 300 verschillende soorten speelgoed op vooraad
minimaal 20 verschillende soorten klimbomen op vooraad.
al 32 jaar gespecialiseerd op papegaaien.
kom zelf eens kijken en vergelijken de beste garantie de laagste prijzen al vanaf 149 euro een echte jonge papegaai *
waarom onzeker kopen bij partuculier of zogenaamde hobyisten ??????????????
bij ons al op 1 adres nooit meer verder zoeken nieuwschierig kom as zondag 25 mei
dennis papegaaien kwekerij den ilp 110
agslag S 117 landsmeer op ringweg A 10
landsmeer in rijden almaar rechtdoor na 3 km
rechts bord dennis kwekerij.
een hapje drankje staan klaar.
tot ziens bij de grootste en goedkoopste.alleen vogels met garantie worden verkocht.
Website: www.kaketoe.nl
Foto: Geen foto beschikbaar
Naam: dennispapegaaienpark
E-mail: E-mail de adverteerder
Telefoon: 020-6657658*06-55544778
Woonplaats: amsterdam-denilp
Provincie: Noord-Holland
Plaatsings datum en tijd: 23-05-2003, 12:02:19
Aantal maal gezien: 760



Hij kan het niet laten.

Staat weer in marktplaats deze advertentie




Plaats een reactie



Er zijn in totaal 122 bezoekers op de site, waarvan 7 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede